Σύνδεση
  •  
  •  
  • Home
  • /Πιστοποιήσεις Ασεπ

Πιστοποιήσεις Ασεπ

 Απόκτησε τώρα εύκολα,γρήγορα και σωστά τις δεξιότητες που ζητάει η αγορά εργασίας καθώς και ο Α.Σ.Ε.Π.

 

             Δωρεάν μαθήματα υπολογιστών

Το Com Studies στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης σας προσφέρει εντελώς δωρεάν τα μαθήματα για την απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης υπολογιστών, αποδεκτή από το Α.Σ.Ε.Π., προκηρύξεις και διαγωνισμούς.

Το Πιστοποιητικό είναι αναγνωρισμένο από τον δημόσιο οργανισμό Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και έχει ισχύ εφ’ όρου ζωής για τον Α.Σ.Ε.Π., το Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα.

  

Δικαιούχοι προγράμματος

Άνεργοι

Φοιτητές

Σπουδαστές

Αγρότες

Αυτοαπασχολούμενοι

Δημόσιοι υπάλληλοι που θα τεθούν σε εφεδρεία

Κοινωνικά ευπαθείς ομάδες

Κόστος για τον υποψήφιο

Καταβάλλετε μόνο το κόστος για τα εξέταστρα.

Υποχρεώσεις υποψηφίου

  • Υποχρεωτική συμμετοχή στις εξετάσεις για απόκτηση του πιστοποιητικού. Δεν μπορείτε να ενταχθείτε δωρεάν στο πρόγραμμα κατάρτισης πληροφορικής χωρίς να δώσετε εξετάσεις.

 

Το πρόγραμμα COM STUDIES ® Office καλύπτει τις Βασικές Ενότητες Πληροφορικής όπως αυτές ορίζονται για τους διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π. και αποτελούν το Βασικό Πτυχίο που ζητείται και στον ιδιωτικό τομέα.                                                         

      1ος κύκλος (3 ενότητες)

           Επεξεργασία κειμένου (Word)

         Λογιστικά φύλλα (Excel)

             Εφαρμογές στο διαδίκτυο (Internet & Outlook)

          2ος κύκλος- προαιρετικός (3 ενότητες)

    Διαχείριση Η/Υ (Windows)

     Παρουσιάσεις (PowerPoint)

       Βάσεις Δεδομένων (Access)

 

  • Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις εκπαιδευτικές ανάγκες του κάθε εκπαιδευμένου χωριστά,
  • Πραγματοποιούνται στον πρόγραμμα που επιθυμεί,
  • Και στο ρυθμό με τον οποίο μπορεί να αφομοιωθεί η ύλη.

Εκμάθηση υπολογιστών

To COM STUDIES ® Office είναι κατάλληλο για την προετοιμασία όσων ενδιαφέρονται να δώσουν εξετάσεις για την προετοιμασία του δημοσίου (Α Σ Ε Π ) καθώς και για όσους απλά επιθυμούν να πιστοποιηθούν για την αξιολόγηση του δημοσίου ( όπως καθηγητές ,διοικητικό προσωπικό,κλπ ).

images_4

– Η διδασκαλία γίνεται με πρωτοποριακά μέσα που καθιστούν οικεία και φιλική κάθε τεχνολογική εφαρμογή.
– Eντάσσουμε την ψηφιακή τεχνολογία στην καθημερινότητα με την χρήση έξυπνων ταχύρυθμων προγραμμάτων.epikoinonia
– Εξασφαλίζουμε ότι κάθε σπουδαστής διαθέτει τον δικό του προσωπικό υπολογιστή, ενώ η επιλογή των προγραμμάτων και του τεχνολογικού εξοπλισμού είναι ότι πιο σύγχρονο και πρακτικό κυκλοφορεί στην αγορά την δεδομένη χρονική στιγμή.
– Διασφαλίζουμε  την ομοιογένεια τμήματος μέσα από συνεχή τεστ αξιολόγησης.
– Προσφέρουμε “πραγματικές” ώρες διδασκαλίας.Σε κάθε πρόγραμμα διδάσκονται καθορισμένες ώρες μαθημάτων.
– Διατηρούμε ένα μοντέρνας αισθητικής περιβάλλον που συμβαδίζει με την ψυχολογία των μαθητών με τα όποια πλεονεκτήματα αυτή παρέχει στην μαθησιακή πορεία.
– Τοποθετούμε στο επίκεντρο το Άνθρωπο – Μαθητή. Η ανθρωποκεντρική προσέγγιση των σπουδών εξάλλου είναι ένα εκπαιδευτικό ζητούμενο που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.

11ba5d1c6a430f991e18d9ec80691a31Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους. Όσους απλά επιθυμούν  να κάνουν την καθημερινή τους ζωή σε σχέση με τις επαγγελματικές ή ακαδημαϊκές τους υποχρεώσεις πιο εύκολη, πιο καλαίσθητη και πιο οικονομική.

Τα εργαλεία του Office σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε καθαρογραμμένα έντυπα, τα οποία να είναι εύκολα προσβάσιμα ανά πάσα στιγμή, χωρίς να πρέπει να ανατρέξετε σε κλασέρ και ντοσιέ και να δαπανάτε πολύτιμο χρόνο ψάχνοντας ανάμεσα σε πλήθος χαρτιών μέσα σε μια ψηφιακή πλέον εποχή.

Σας παρέχουν επίσης τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε συστηματοποιημένη καταγραφή αντικειμένων ή ενεργειών καθώς και να κάνετε
πράξεις χωρίς λάθη, να οπτικοποιείτε τα λόγια σας,  αλλά και να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο και να συλλέξετε τα στοιχεία που εσείς επιθυμείτε και σας είναι χρήσιμα.

Σας δίνουν τη δυνατότητα να οργανωθείτε και να κερδίσετε χρόνο και χρήμα γιατί ο χρόνος πάντα ήταν χρήμα πόσο δε μάλιστα στην σημερινή ψηφιακή εποχή με τους φρενήρεις ρυθμούς που όλοι μας βιώνουμε.ipologistes

Το COM STUDIES ® Office των Κέντρων Ψηφιακής Εκπαίδευσης COM STUDIES ® είναι κατάλληλο και για την προετοιμασίας για όσους ενδιαφέρονται να δώσουν εξετάσεις για τους διαγωνισμούς του δημοσίου (ΑΣΕΠ). Όσοι επιθυμούν να πιστοποιηθούν θα πρέπει να επιλέξουν κάποιο πρόγραμμα (αρχάριοι / προxωρημένοι), το οποίο οδηγεί στην πιστοποίηση.

To κέντρο ψηφιακής εκπαίδευσης COM STUDIES ® είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο.

 

To κέντρο ψηφιακής εκπαίδευσης COM STUDIES ®  είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο.

Επωφεληθείτε την προσφορά μας με Δωρεάν μαθήματα,αρκεί οι εξετάσεις πιστοποίησης να γίνουν στο χώρο μας.

                Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων