Σύνδεση
  •  
  •  

LOWER

Τα πτυχία επιπέδου Β2 – LOWER έρχονται να πιστοποιήσουν την καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας και είναι προαπαιτούμενα, πλέον, στην αναζήτηση εργασίας. Εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας είναι κάτοχοι ενός “Lower”, που έχουν λάβει συνήθως από τα πανεπιστήμια Cambridge και Michigan.Digital Image by Sean LockeDigital Planet Designwww.digitalplanetdesign.com

Πολλοί είναι οι φορείς που παρέχουν αναγνωρισμένα πτυχία επιπέδου Β2 – LOWER με πιο γνωστούς το Πανεπιστήμιο του Cambridge, το Πανεπιστήμιο του Michigan, το City & Guilds, το Pearson και το Υπουργείο Παιδείας με το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας. Επιπλέον και τα πτυχία TOEIC ή PTE διενεργούν εξετάσεις Β2.

To SCHOOL TIME ®, Ηγέτης στην ξενόγλωσση εκπαίδευση νέων ενηλίκων (φοιτητές, εργαζόμενοι, στελέχη επιχειρήσεων) καθιέρωσε Ευρωπαϊκά standards στην ταχύρυθμη εκμάθηση ξένων γλωσσών.epikoinonia

FCETo 1939 το Cambridge ESOL εισήγαγε το Lower Certificate in English που αργότερα μετονομάστηκε σε First Certificate in English (FCE). Οι εξετάσεις του FCE αποτελούνται από 5 papers:

1.. Reading Comprehension (κατανόηση κειμένου) με διάρκεια 60′.
Αποτελείται από τρία μέρη ισοδύναμα μεταξύ τους.

a.. Part 1: Ένα κείμενο ακολουθούμενο από ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής.
b.. Part 2: Δίδεται στους σπουδαστές κείμενο από όπου έχουν αφαιρεθεί παράγραφοι ή προτάσεις και τοποθετηθεί σε λίστα ανακατεμένες. Πρέπει οι υποψήφιοι να τις βάλουν στη σωστή θέση μέσα στο κείμενο.
c.. Part 3:Πολλαπλή αντιστοίχιση.

2.. Writing (έκθεση – παραγωγή γραπτού λόγου) σε 80′.img0542
Αποτελείται από δύο μέρη. Το πρώτο μέρος είναι υποχρεωτικό και στο δεύτερο υπάρχει μία επιλογή από 4 θέματα εκ των οποίων το τελευταίο είναι ερωτήσεις πάνω σε ένα βιβλίο που (προαιρετικά) θα έχουν διαβάσει.

3.. Use of English (γραμματική και λεξιλόγιο) σε 45′.
Αποτελείται από 4 μέρη στα οποία υπάρχουν ασκήσεις όπως κείμενο με κενά ακολουθούμενο από απαντήσεις πολλαπλής επιλογής, κείμενο με κενά απλώς, παράγωγα, μετατροπές προτάσεων χωρίς να αλλάζει το νόημα.

4.. Listening Comprehension (ακουστική κατανόηση προφορικού λόγου) διάρκειας 40′.
Αποτελείται από 4 μέρη. Οι ασκήσεις συμπληρώνονται, αφού προηγουμένως οι υποψήφιοι έχουν ακούσει το υλικό από CD.

5.. Speaking (προφορική εξέταση) που διαρκεί 15′.
Συζήτηση μεταξύ ενός εξεταστή και δύο υποψηφίων (υπάρχει και δεύτερος εξεταστής που δε συμμετέχει στη συζήτηση). Οι υποψήφιοι καλούνται να δώσουν προσωπικές πληροφορίες, να συγκρίνουν ένα σετ φωτογραφιών, να συζητήσουν τη λύση ενός προβλήματος και να εκφράσουν τις απόψεις τους πάνω σε ποικίλα θέματα.

Στο SCHOOL TIME ® οι σπουδαστές μας έχουν τη δυνατότητα σε λιγότερο χρόνο και με λιγότερο κόπο να αποκτήσουν το Lower. Η ειδίκευσή μας στους σπουδαστές 18+, η πρωτοποριακή και εμπλουτισμένη με μνημοτεχνικές (NLP) μεθόδους διδασκαλίας καθώς και τα μοναδικά Διαδραστικάμαθήματα, εγγυώνται την επιτυχία σας στις εξετάσεις. Το κόστος για την εξέταση είναι περίπου 160€. Από το Μάιο του 2011 υπάρχει και το πτυχίο FCE for schools, με την ίδια ακριβώς μορφή, που απευθύνεται όμως κυρίως σε εφήβους και έχει ανάλογη θεματολογία.

Οι εξετάσεις για το πτυχίο ECCE (Examination for the Certificate of Competency in English) του Πανεπιστημίου του Michigan διοργανώθηκαν για πρώτη φορά το 1994. Τα εξέταστρα είναι περίπου 155€. Επίσημος φορέας των εξετάσεων στην Ελλάδα είναι η Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Το ECCE του Michigan αποτελείται από 4 sections. Αυτά είναι τα εξής:

1.. Listening (κατανόηση προφορικού λόγου): Bασίζεται σε ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών, αφού προηγουμένως οι υποψήφιοι ακούσουν το υλικό από κασέτα.
Διάρκεια: 30′

2.. GVR (Grammar, Vocabulary, Reading): 100 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής που εξετάζουν γραμματική, λεξιλόγιο και κατανόηση κειμένου.
Διάρκεια: 90′

3.. Writing (γραπτό μέρος): Μια γραπτή εργασία περίπου 180 – 200 λέξεων που βασίζεται σε δεδομένες πληροφορίες. Ο υποψήφιος επιλέγει ένα από τα δύο θέματα (γράμμα ή άρθρο).
Διάρκεια: 30′

4.. Speaking (συνέντευξη):Συζήτηση με τον εξεταστή που ξεκινάει με προσωπικές ερωτήσεις και συνεχίζει με διάλογο βασισμένο σε φωτογραφίες. Η συζήτηση γίνεται πρόσωπο με πρόσωπο.
Διάρκεια: 10′

Στο SCHOOL TIME ® οι καθηγητές μας είναι εκπαιδευμένοι στο σύστημα SCHOOL TIME ® και από το University of Oxford – Department for Continuing Education (accredited trainers),προετοιμάζουν άρτια τους σπουδαστές για τις εξετάσεις Β2 – Lower. Σε ευέλικτα ωράρια, ολιγομελή τμήματα και με φιλικά δίδακτρα.

Η μέθοδος του SCHOOL TIME ® γίνεται με χρήση σύγχρονων εκπαιδευτικών μέσων για εύκολη και γρήγορη εκμάθηση της γλώσσας , όπως είναι ο διαδραστικός πίνακας,βίντεο/DVD,e-learning και άλλα μέσα , έντυπα και ηλεκτρονικά, τα οποία καθιστούν στους σπουδαστές την εκμάθηση της γλώσσας ως μία ευχάριστη,εύκολη,και γρήγορη διαδικασία.

Τα τμήματα μας είναι :

checkολιγομελή  τμήματα 4-8 μαθητών έτσι ώστε να υπάρχει αμεσότητα καθηγητή και μαθητή με τα όποια πλεονεκτήματα αυτή παρέχει.

checkομοιογενή ως προς το επίπεδο γνώσεων για καλύτερη αφομοίωση της διδακτέας ύλης

checkπροσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε μαθητή,για ευκολότερη και αποδοτικότερη παρακολούθηση του μαθήματος.

Στο SCHOOL TIME ® οι καθηγήτριες μας είναι απόφοιτες Φιλολογίας  και εκπαιδευμένες στις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας που τους επιτρέπουν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις διδακτικές υποχρεώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

 

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων