Σύνδεση
  •  
  •  

AΡΧΑΡΙΟΙ

Tα “ταχύρρυθμα προγράμματα Εκμάθησης Αγγλικών” της SCHOOL TIME ® είναι σχεδιασμένα με ευελιξία και με μια πρωτοποριακή αντίληψη που τα διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό.

Η ταχύρρυθμη μέθοδος αρχαρίων του SCHOOL TIME ®  ολοκληρώνει 5 επίπεδα Αγγλικών σε 10 μήνες.  FullSizeRender (4) 

Σχεδιασμένη έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ενηλίκων σπουδαστών με διαφορετικά ενδιαφέροντα και στόχους.Ο σπουδαστής είναι σε θέση να επιλέξει τμήμα ανάλογα με το επίπεδο γνώσεων του,το στόχο του και το χρόνο που μπορεί να αφιερώσει για την εκμάθηση των Αγγλικών.

Παρέχεται επίσης στον ενήλικα σπουδαστή η δυνατότητα να μεταπηδήσει σε επόμενο τμήμα (επίπεδο) κατά την διάρκεια της χρονιάς.Οι καθηγητές του SCHOOL TIME ® είναι ειδικευμένοι στην εκπαίδευση ενηλίκων και ειδικά εκπαιδευμένοι στο αντίστοιχο πρόγραμμα του SCHOOL TIME ® δίνοντας έμφαση στη καλλιέργεια του προφορικού λόγου.

IMG_3921

Η μέθοδος του SCHOOL TIME ® γίνεται με χρήση σύγχρονων εκπαιδευτικών μέσων για εύκολη και γρήγορη epikoinoniaεκμάθηση της γλώσσας , όπως είναι ο διαδραστικός πίνακας,βίντεο/DVD,e-learning και άλλα μέσα , έντυπα και ηλεκτρονικά, τα οποία καθιστούν στους σπουδαστές την εκμάθηση της γλώσσας ως μία ευχάριστη,εύκολη,και γρήγορη διαδικασία.

Τα τμήματα μας είναι :

checkολιγομελή  τμήματα 4-8 μαθητών έτσι ώστε να υπάρχει αμεσότητα καθηγητή και μαθητή με τα όποια πλεονεκτήματα αυτή παρέχει.

checkομοιογενή ως προς το επίπεδο γνώσεων για καλύτερη αφομοίωση της διδακτέας ύλης

checkπροσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε μαθητή,για ευκολότερη και αποδοτικότερη παρακολούθηση του μαθήματος.

Στο SCHOOL TIME ® οι καθηγήτριες μας είναι απόφοιτες Φιλολογίας  και εκπαιδευμένες στις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας που τους επιτρέπουν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις διδακτικές υποχρεώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας                                                                                 FullSizeRender (3)

toeictoeflieltsgmatgreasep                 

 

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων