Σύνδεση
 •  
 •  
 • Home
 • /Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης και Πιστοποίησης Επιστημόνων–Ελευθέρων Επαγγελματιών για αναβάθμιση ψηφιακών δεξιοτήτων

 

Αντικείμενο της πράξης αποτελεί η παροχή εκπαιδευτικών Vouchers σε 166.000 επιστήμονες/ελεύθερους επαγγελματίες για την αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων τους και τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον αντίστοιχο κλάδο, δημοσιεύτηκε το προγράμμα τηλεκατάρτισης για τους κάτωθι ελεύθερους επαγγελματίες της χώρας μας, στα πλαίσια στήριξής τους λόγω των κατεπειγόντων μέτρων αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς της πανδημίας COVID-19 λόγω του κορωνοϊού.

Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ (https://elearning.yeka.gr),

Διάρκεια Προγράμματος:

Εκατό (100) ώρες με μέθοδο της ασύγχρονης* τηλεκατάρτισης

(*παρακολούθηση προγράμματος με μελέτη εκπαιδευτικού υλικού εντός                       εκπαιδευτικής πλατφόρμας σε χρόνο που επιθυμεί ο ωφελούμενος, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα)

Έναρξη Προγράμματος:

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Από τη στιγμή που θα συμπληρώνετε την φόρμα ενδιαφέροντος, θα λαμβάνετε εντός λίγων ημερών στο e-mail σας τους κωδικούς πρόσβασης στη πλατφόρμα καθώς επίσης και το σχετικό url αυτής.

Εκπαιδευτικό επίδομα:

– Το εν λόγω πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί μέσω πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης και θα συνοδεύεται από πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων. Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ μέσα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».

– Το εκπαιδευτικό επίδομα θα είναι 600€ και θα αφορά τον ένα μήνα που θα διαρκέσει η κατάρτιση. Το εκπαιδευτικό επίδομα θα καταβληθεί σε δύο δόσεις εντός του μήνα Απριλίου.

– Για την συμμετοχή σας στα αναμενόμενα προγράμματα κατάρτισης, θα ενημερωθείτε εκ νέου για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και τα επιμέρους χαρακτηριστικά.

Σε ποιους απευθύνεται:

 • Δικηγόρους
 • Γιατρούς συμπεριλαμβανομένων των Οδοντιάτρων, Ψυχιάτρων και λοιπού Ιατρικού Προσωπικού
 • Μηχανικούς/Αρχιτέκτονες
 • Οικονομολόγους/Λογιστές
 • Εκπαιδευτικούς και Ερευνητές

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στη σωστή συμπλήρωση της αίτησης,επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2533226,ή

συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το επώνυμό σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

  Πόλη (απαραίτητο)

  Ειδικότητα (απαραίτητο)

  Ηλικία (απαραίτητο)

  Πρόγραμμα (απαραίτητο)

  Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το Κ.Δ.Β.Μ. School Time

   

   

   

  Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων