Σύνδεση
  •  
  •  
  • Home
  • /Κινέζικα

Κινέζικα

china

Φροντιστήριο Κινέζικων Αθήνα

Τα κινέζικα είναι μια ανερχόμενη ξένη γλώσσα, καθώς η Κίνα αποτελεί μια χώρα με διαρκή ανάπτυξη και οι συναλλαγές σε εμπορικό, τουριστικό και κοινωνικό επίπεδο αναμένονται να αυξάνονται συνεχώς στο μέλλον.
Περίπου το ένα πέμπτο του παγκόσμιου πληθυσμού μιλά κάποια μορφή της Κινεζικής ως μητρική γλώσσα με περισσότερους απο 1,3 δισεκατομμύρια ομιλητές.epikoinonia

Η ανάγκη λοιπόν να έχει κανείς τη δυνατότητα να επικοινωνεί στα κινέζικα γίνεται όλο και πιο έντονη. Υπάρχουν 3 πιστοποιητικά γλωσσομάθειας για την Κινέζικη Γλώσσα (παγκοσμίως)και στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών So Easy έχουμε τη δυνατότητα να προετοιμάζουμε τους σπουδαστές μας και για τα 4:
* HSK βασικό επίπεδο
* HSK μεσαίο επίπεδο
* HSK προχωρημένο επίπεδο (Chinese Proficiency Test)

Εξεταστικές περίοδοι: Μία φορά το χρόνο. Μόνο στην Αθήνα. Συνήθως Κάθε Οκτώβριο. Η πρώτη εξεταστική ήταν τον Οκτώβριο 2006.

HSK – Βασικό επίπεδο.

Ο σπουδαστής αποκτά μια πρώτη εξοικείωση με την κινέζικη γλώσσα και κουλτούρα. Στόχος στο επίπεδο αυτό είναι να μπορεί ο σπουδαστής να κατανοεί και να συμμετέχει σε απλές καθημερινές συζητήσεις (γραπτό και προφορικό λόγο), να απευθύνει απλούς χαιρετισμούς, να κάνει συστάσεις, να ανταποκρίνεται σε απλές τηλεφωνικές συνομιλίες, να ρωτά και να δίνει κατευθύνσεις.

HSK – Μεσαίο επίπεδο.

Το πιστοποιητικό αυτό αποδεικνύει ότι ο σπουδαστής είναι σε θέση να δίνει πληροφορίες και προσωπικές απόψεις σε διάφορα θέματα. Πρέπει να έχει αποκτήσει ευχέρεια στον προφορικό του λόγο για να μπορεί να επικοινωνεί σε πιο σύνθετες καταστάσεις της καθημερινότητας, όπως συναλλαγές με υπηρεσίες, χρήση μέσων μεταφοράς, συνομιλίες σε ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια κ.α. Τέλος, θα πρέπει να έχει την ικανότητα να συντάσσει σύντομα απλά κείμενα.

HSK – Προχωρημένο επίπεδο.

Στο τρίτο αυτό επίπεδο επιτυγχάνεται ο εμπλουτισμός του λεξιλογίου, η βελτίωση της προφοράς και η εκμάθηση πιο σύνθετων γραμματικών και συντακτικών φαινόμενων. Ο σπουδαστής θα είναι ικανός να κατανοεί αλλά και να επικοινωνεί για πιο σύνθετα θέματα όπως αυτά που αφορούν την υγεία, την εύρεση εργασίας, την κατανόηση ειδήσεων (προφορικών και εντύπων) και όχι μόνο. Επίσης, θα είναι σε θέση να εκφράζει την προσωπική του άποψη για μια ποικιλία θεμάτων.

Η μέθοδος του SCHOOL TIME ® γίνεται με χρήση σύγχρονων εκπαιδευτικών μέσων
για εύκολη και γρήγορη εκμάθηση της γλώσσας , όπως είναι ο διαδραστικός
πίνακας,βίντεο/DVD,e-learning και άλλα μέσα τα οποία καθιστούν στους σπουδαστές
την εκμάθηση της γλώσσας ως μία ευχάριστη,εύκολη,και γρήγορη διαδικασία.

Τα τμήματα μας είναι :

checkολιγομελή  τμήματα 4-8 μαθητών έτσι ώστε να υπάρχει αμεσότητα καθηγητή και μαθητή με τα όποια πλεονεκτήματα αυτή παρέχει.

checkομοιογενή ως προς το επίπεδο γνώσεων για καλύτερη αφομοίωση της διδακτέας ύλης

checkπροσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε μαθητή,για ευκολότερη και αποδοτικότερη παρακολούθηση του μαθήματος.

Στο SCHOOL TIME ® οι καθηγήτριες μας είναι απόφοιτες Φιλολογίας  και εκπαιδευμένες στις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας που τους επιτρέπουν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις διδακτικές υποχρεώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων