Σύνδεση
  •  
  •  
  • Home
  • /Ιταλικά

Ιταλικά

italy

Φροντιστήριο Ιταλικών Νέα Φιλαδέλφεια

Προσφέρουμε έναν ολοκληρωμένο κύκλο μαθημάτων Ιταλικής γλώσσας, με στόχο την επιτυχία στις εξετάσεις όλων των βαθμίδων του Πανεπιστημίου της Perugia,(Certificato di conoscenza della lingua italiana) καθώς και στις εξετάσεις για απόκτηση του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας.

Δίνουμε έμφαση στην κατανόηση του Ιταλικού πολιτισμού και της Ιταλικής σκέψης, και παρουσιάζουμε στους σπουδαστές μας μέσα από τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, την υπέροχη χώρα της Ιταλίας.Δεκάδες ενήλικες σπουδαστές, μας εμπιστεύονται κάθε χρόνο για την εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας,σε ένα όμορφο και χαρούμενο περιβάλλον.epikoinonia

ΙΤΑΛΙΚΑ τμήματα CELI I – II
Ο σπουδαστής έρχεται σε επαφή με την Ιταλική Γλώσσα και τον Ιταλικό πολιτισμό. Μαθαίνει τη βασική γραμματική και αποκτά πλούσιο λεξιλόγιο, που του επιτρέπει την επικοινωνία σε βασικό επίπεδο.

ΙΤΑΛΙΚΑ τμήματα CELI III

Ο σπουδαστής προετοιμάζεται για την απόκτηση της πιστοποίησης επιπέδου Β2. Αυτό σημαίνει ολοκληρωμένη γνώση της γλώσσας και δυνατότητα επικοινωνίας για όλα τα θέματα της καθημερινότητας.

ΙΤΑΛΙΚΑ τμήματα CELI III – corso intenso

Ο σπουδαστής προετοιμάζεται από το μηδέν για την απόκτηση του CELI III σε ένα χρόνο.

ΙΤΑΛΙΚΑ τμήματα CELI IV

Ο σπουδαστής τελειοποιεί τις γνώσεις του στην Ιταλική Γλώσσα. Δίνεται έμφαση στην Ιταλική Λογοτεχνία, Κουλτούρα και Πολιτισμό.

Η μέθοδος του SCHOOL TIME ® γίνεται με χρήση σύγχρονων εκπαιδευτικών μέσων
για εύκολη και γρήγορη εκμάθηση της γλώσσας , όπως είναι ο διαδραστικός
πίνακας,βίντεο/DVD,e-learning και άλλα μέσα τα οποία καθιστούν στους σπουδαστές
την εκμάθηση της γλώσσας ως μία ευχάριστη,εύκολη,και γρήγορη διαδικασία.

Τα τμήματα μας είναι :

checkολιγομελή  τμήματα 4-8 μαθητών έτσι ώστε να υπάρχει αμεσότητα καθηγητή και μαθητή με τα όποια πλεονεκτήματα αυτή παρέχει.

checkομοιογενή ως προς το επίπεδο γνώσεων για καλύτερη αφομοίωση της διδακτέας ύλης

checkπροσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε μαθητή,για ευκολότερη και αποδοτικότερη παρακολούθηση του μαθήματος.

Στο SCHOOL TIME ® οι καθηγήτριες μας είναι απόφοιτες Φιλολογίας  και εκπαιδευμένες στις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας που τους επιτρέπουν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις διδακτικές υποχρεώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων