Σύνδεση
  •  
  •  
  • Home
  • /Γερμανικά

Γερμανικά

germany

Φροντιστήριο Γερμανικών ( Νέα Φιλαδέλφεια )

Η Γερμανική γλώσσα είναι η πρώτη μητρική γλώσσα μεταξύ των κατοίκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αποτελεί γλώσσα εργασίας στα θεσμικά όργανα της Ε.Ε. Ο ρόλος της στην Ε.Ε. ισχυροποιείται μετά από την ένταξη χωρών της ανατολικής Ευρώπης, όπου η Γερμανική αποτελεί τη βασική ξένη γλώσσα από πλευράς παρουσίας στο εκπαιδευτικό σύστημα αλλά και από πλευράς αριθμού ομιλητών ως ξένη γλώσσα.epikoinonia

ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ
Η Γερμανική είναι επίσημη γλώσσα στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία, το Λιχτενστάϊν, το Λουξεμβούργο, τη Γερμανόφωνη Κοινότητα του Βελγίου, το Νότιο Τυρόλο (Ιταλία), τη Σιλεσία (Πολωνία) και το Βατικανό (Ελβετική Φρουρά). Η γερμανική οικονομία είναι ο πυλώνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα εδρεύει στη Φρανκφούρτη. Η Γερμανία είναι η χώρα με τις σημαντικότερες εξαγωγές στον κόσμο (αυτοκινητοβιομηχανία, χημικά προϊόντα, φαρμακοβιομηχανία, βαριά βιομηχανία). Είναι ο σημαντικότερος εμπορικός εταίρος της Ελλάδα. Στον τομέα του Τουρισμού, η Ελλάδα αποκομίζει σημαντικά οφέλη από την κίνηση των τουριστών. Ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό των τουριστών που επισκέπτονται κάθε χρόνο την Ελλάδα προέρχεται από γερμανόφωνες χώρες.
Προσφέρουμε έναν ολοκληρωμένο κύκλο μαθημάτων γερμανικής γλώσσας προετοιμάζοντας τους σπουδαστές μας έτσι ώστε να είναι σε θέση να συμμετέχουν με επιτυχία στις εξετάσεις όλων των βαθμίδων του Ινστιτούτου GOETHE ή του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας.

Τμήματα Γερμανικών ZERTIFIKAT B1

Με την απόκτηση του πιστοποιητικού ZERTIFIKAT DEUTSCH (ZD) ο σπουδαστής αποδεικνύει την βασική γνώση της γερμανικής γλώσσας που του επιτρέπει την συνεννόηση για όλα τα σημαντικά θέματα της καθημερινότητας. Ο σπουδαστής μπορεί να περιγράψει γραπτά ή προφορικά απλές καταστάσεις και να κατανοεί κείμενα, άρθρα ή θέματα πάνω σε τεχνικά ζητήματα της ειδικότητάς του.

Τμήματα Γερμανικών ZERTIFIKAT B2

Τα συγκεκριμένα τμήματα επιπέδου Β2 πιστοποιούν την καλή γνώση της Γερμανικής γλώσσας όπου ο σπουδαστής μπορεί πλέον να γίνει ανεξάρτητος χρήστης κατανοώντας σύνθετα κείμενα για συγκεκριμένα ή αφηρημένα θέματα. Ο σπουδαστής μπορεί να συνομιλεί με άνεση και αυθορμητισμό και να επιχειρηματολογεί για την άποψή του.

Τμήματα Γερμανικών ZERTIFIKAT C1

To πιστοποιητικό γλωσσομάθειας Goethe -Zertifikat C1 αναγνωρίζεται διεθνώς ως αποδεικτικό πολύ καλής γνώσης των γερμανικών. Αναγνωρίζεται από πολλά Πανεπιστήμια και Τεχνολογικά ιδρύματα της Γερμανικής ως πιστοποίηση επαρκών προσόντων.
Με το Kleines Deutsches Sprachdiplom αποδεικνύεται η άριστη γνώση της Γερμανικής γλώσσας. Ο χρήστης κατανοεί δύσκολα λογοτεχνικά κείμενα και μπορεί να εκφραστεί με μεγάλη άνεση και αυθορμητισμό ανασυνθέτοντας επιχειρήματα και περιγραφές σε μια συνεκτική παρουσίαση

Τμήματα Γερμανικών GROSSES C2+

Με το πιστοποιητικό GDS Grosses Deutsches Sprachdiplom αποδεικνύεται η γνώση γερμανικών σε επίπεδο «μητρικής γλώσσας».

Η μέθοδος του SCHOOL TIME ® γίνεται με χρήση σύγχρονων εκπαιδευτικών μέσων
για εύκολη και γρήγορη εκμάθηση της γλώσσας , όπως είναι ο διαδραστικός
πίνακας,βίντεο/DVD,e-learning και άλλα μέσα τα οποία καθιστούν στους σπουδαστές
την εκμάθηση της γλώσσας ως μία ευχάριστη,εύκολη,και γρήγορη διαδικασία.

Τα τμήματα μας είναι :

checkολιγομελή  τμήματα 4-8 μαθητών έτσι ώστε να υπάρχει αμεσότητα καθηγητή και μαθητή με τα όποια πλεονεκτήματα αυτή παρέχει.

checkομοιογενή ως προς το επίπεδο γνώσεων για καλύτερη αφομοίωση της διδακτέας ύλης

checkπροσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε μαθητή,για ευκολότερη και αποδοτικότερη παρακολούθηση του μαθήματος.

Στο SCHOOL TIME ® οι καθηγήτριες μας είναι απόφοιτες Φιλολογίας  και εκπαιδευμένες στις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας που τους επιτρέπουν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις διδακτικές υποχρεώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων