Ξένες γλώσσες

Ξένες γλώσσες

Επιλέξτε το φροντιστήριο μας για να μάθετε μία από τις παρακάτω ξένες γλώσσες.
Τμήματα για παιδιά και ενήλικες.

Η μέθοδος του SCHOOL TIME ® περιλαμβάνει την χρήση σύγχρονων εκπαιδευτικών μέσων για εύκολη & γρήγορη εκμάθηση της γλώσσας , όπως είναι ο διαδραστικός πίνακας,βίντεο/DVD,e-learning και άλλα μέσα τελευταίας τεχνολογίας  τα οποία καθιστούν στους σπουδαστές την εκμάθηση της γλώσσας ως μία ευχάριστη,εύκολη,και γρήγορη διαδικασία ανταποκρινόμενη στα υψηλά εκπαιδευτικά ζητούμενα της εποχής.

Τα προγράμματα σπουδών του SCHOOL TIME ®  παρέχει αυτό ακριβώς που ζητάει ο σπουδαστής. Είναι προσαρμοσμένα στις δικές του απαιτήσεις!

Τα Τμήματα μας είναι :

 • ολιγομελή  τμήματα 4-8 μαθητών έτσι ώστε να υπάρχει αμεσότητα καθηγητή και μαθητή με τα όποια πλεονεκτήματα αυτή παρέχει.
 • ομοιογενή ως προς το επίπεδο γνώσεων για καλύτερη αφομοίωση της διδακτέας ύλης  
 • προσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε μαθητή,για ευκολότερη και αποδοτικότερη παρακολούθηση του μαθήματος.

Διαδικτυακό Κέντρο Ξένων Γλωσσών

 

 • Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΝΤΑΝΑ
  τις μέρες και ώρες που έχουν καθοριστεί σύμφωνα με το πρόγραμμα του τμήματός του
 • Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ
  κι ο μαθητής βλέπει και τον καθηγητή και τους συμμαθητές του
 • Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ
  Στον πίνακα μπορεί να γράψει και ο μαθητής εφόσον ζητηθεί από τον καθηγητή του
 • Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ ΧΕΡΙΟΥ» ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΟΥ
  και να ζητήσει διευκρινίσεις καθώς επίσης και να απαντήσει σε ερωτήσεις του καθηγητή του
 • ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ «ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ» στην e-class
  Οι μαθητές ολοκληρώνουν τις εργασίες και τις αποστέλλουν ηλεκτρονικά από την e-class στον καθηγητή. Ο καθηγητής τις ελέγχει και τις επιστρέφει διορθωμένες.

Ιδιαίτερα Μαθήματα

 

Εξατομικευμένα πακέτα ιδιαιτέρων μαθημάτων για μία ευέλικτη και αποτελεσματική διδακτική εμπειρία.

 • Προγραμματίστε τα μαθήματα τις ημέρες και ώρες που προτιμάτε εσείς!
 • Όλα τα μαθήματα πραγματοποιούνται διαδικτυακά από την άνεση του σπιτιού σας.
 • Διαδραστικά εκπαιδευτικά εργαλεία που μετατρέπουν την εκπαίδευση σε παιχνίδι!
 • Σας κρατάμε πάντα ενήμερους σχετικά με την πρόοδο του παιδιού σας, με ένα διαφανή τρόπο επικοινωνίας.

 

Στο SCHOOL TIME ® οι καθηγήτριες μας είναι απόφοιτες Φιλολογίας  και εκπαιδευμένες στις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας που τους επιτρέπουν να αντεπεξέλθουν με επιτυχία στις διδακτικές υποχρεώσεις.

Τμήματα Ενηλίκων

Η μέθοδος του SCHOOL TIME ® περιλαμβάνει την χρήση σύγχρονων εκπαιδευτικών μέσων για εύκολη & γρήγορη εκμάθηση της γλώσσας , όπως είναι ο διαδραστικός πίνακας,βίντεο/DVD,e-learning και άλλα μέσα τελευταίας τεχνολογίας τα οποία καθιστούν στους σπουδαστές την εκμάθηση της γλώσσας ως μία ευχάριστη,εύκολη,και γρήγορη διαδικασία ανταποκρινόμενη στα υψηλά εκπαιδευτικά ζητούμενα της εποχής.

Τα προγράμματα σπουδών του SCHOOL TIME ® παρέχει αυτό ακριβώς που ζητάει ο σπουδαστής. Είναι προσαρμοσμένα στις δικές του απαιτήσεις!

Παιδικό τμήμα

Η μέθοδος του SCHOOL TIME ® γίνεται με χρήση σύγχρονων εκπαιδευτικών μέσων. Μέσω αυτών επιτυγχάνεται η ευκολότερη και γρηγορότερη εκμάθηση της γλώσσας μέσω της χρήσης βοηθημάτων όπως είναι ο διαδραστικός πίνακας,βίντεο,διήγηση ιστοριών,τραγούδια,talking dice και μια σειρά άλλων μέσων μέσω των οποίων στα παιδιά η εκμάθηση της γλώσσας μετατρέπεται από μια ανιαρή σε μία ευχάριστη,εύκολη και γρήγορη διαδικασία.

Παιδικά τμήματα

Ευκολότερη και γρηγορότερη εκμάθηση της γλώσσας
Προσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε μαθητή,για ευκολότερη αλλά και αποδοτικότερη παρακολούθηση του μαθήματος.

4-6 Ετών

H ηλικία 4-6 ετών είναι η πιο τρυφερή ηλικία του παιδιού και χρειάζεται εξίσου τρυφερή μεταχείρηση ώστε η πρώτη μαθητική εμπειρία του να αποτελέσει γι’αυτό μια συναρπαστική περιπέτεια στον κόσμο της γνώσης.

Στο SCHOOL TIME ® οι ‘’πρώτες συστάσεις’’ με την ξένη γλώσσα γίνονται μέσα απο αυτό που γνωρίζει καλύτερα….το παιχνίδι!

Η μέθοδος του SCHOOL TIME ® γίνεται με χρήση σύγχρονων εκπαιδευτικών μέσων για εύκολη και γρήγορη εκμάθηση της γλώσσας , όπως είναι ο διαδραστικός πίνακας,βίντεο,διήγηση ιστοριών,τραγούδια,talking dice και άλλα μέσα τα οποία καθιστούν στα παιδιά την εκμάθηση της γλώσσας ως μία ευχάριστη,εύκολη,και γρήγορη διαδικασία

Τμήμα 7-9 ετών

H είσοδος σε οργανωμένη τάξη 4-8 μαθητών με κανόνες,βιβλία και υποχρεώσεις,μετατρέπει το μάθημα σε μια δημιουργική διαδικασία που δεν κουράζει,άλλα συνεχώς ανανεώνει το ενδιαφέρον των παιδιών.

Μέσα από ενδιαφέροντα βιβλία,διαδραστικό οπτικοακουστικό υλικό και ταύτιση με ήρωες,τα παιδιά μαθαίνουν αβίαστα να μιλούν και να γράφουν τη νέα γλώσσα αγαπώντας την παράλληλα ακόμα περισσότερο.

Oι εκπαιδευτικοί,εφαρμόζοντας το σύστημα SCHOOL TIME ® και με συνεχή καθοδήγηση,παρότρυνση και ενθάρρυνση βοηθούν τα παιδιά όχι μόνο να μάθουν,αλλά και να αγαπήσουν την γλώσσα.

Τμήματα 9-12 ετών

Όλοι λένε ότι συνήθως είναι πιο εύκολο να διαβάζεις και να κατανοείς μια ξένη γλώσσα παρά να μιλάς.Στο SCHOOL TIME ® φέρνουμε τα πάνω κάτω και “λύνουμε τη γλώσσα” των μαθητών μας παίζοντας παιχνίδια,ώστε να μιλάνε τη ξένη γλώσσα σαν τη μητρική τους!

Η μέθοδος του SCHOOL TIME ® γίνεται με χρήση σύγχρονων εκπαιδευτικών μέσων για εύκολη και γρήγορη εκμάθηση της γλώσσας , όπως είναι ο διαδραστικός πίνακας,βίντεο,διήγηση ιστοριών,τραγούδια,talking dice και άλλα μέσα τα οποία καθιστούν στα παιδιά την εκμάθηση της γλώσσας ως μία ευχάριστη,εύκολη,και γρήγορη διαδικασία.

Τμήματα παιδιών 12-16 ετών

Στην ηλικία 12-16 ετών ολοκληρώνεται η προετοιμασία για την απόκτηση πιστοποιήσεων επιπέδου LOWER έως PROFICIENCY.

Tο πρόγραμμα τoυ SCHOOL TIME ® περιλαμβάνει ένα γενικό κορμό που καλύπτει όλες τις ανάγκες των σπουδαστών καθώς και εξειδικευμένη ύλη που αφορά στη μορφή των αντίστοιχων εξετάσεων, FCE/ECCE, CAE , CPE/ECPE.

Η μέθοδος του SCHOOL TIME ® γίνεται με χρήση σύγχρονων εκπαιδευτικών μέσων για εύκολη και γρήγορη εκμάθηση της γλώσσας , όπως είναι ο διαδραστικός πίνακας,βίντεο/DVD,e-learning και άλλα μέσα τα οποία καθιστούν στους σπουδαστές την εκμάθηση της γλώσσας ως μία ευχάριστη,εύκολη,και γρήγορη διαδικασία.

Τα προγράμματα σπουδών παρέχουν αυτό ακριβώς που ζητάει ο σπουδαστής. Είναι προσαρμοσμένα στις δικές του απαιτήσεις!

Τμήμα αρχαρίων

Tα “ταχύρρυθμα προγράμματα Εκμάθησης Αγγλικών” της SCHOOL TIME ® είναι σχεδιασμένα με ευελιξία και με μια πρωτοποριακή αντίληψη που τα διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό.

Η ταχύρρυθμη μέθοδος αρχαρίων του SCHOOL TIME ® ολοκληρώνει 5 επίπεδα Αγγλικών σε 10 μήνες.

Σχεδιασμένη έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ενηλίκων σπουδαστών με διαφορετικά ενδιαφέροντα και στόχους.Ο σπουδαστής είναι σε θέση να επιλέξει τμήμα ανάλογα με το επίπεδο γνώσεων του,το στόχο του και το χρόνο που μπορεί να αφιερώσει για την εκμάθηση των Αγγλικών.

Παρέχεται επίσης στον ενήλικα σπουδαστή η δυνατότητα να μεταπηδήσει σε επόμενο τμήμα (επίπεδο) κατά την διάρκεια της χρονιάς.Οι καθηγητές του SCHOOL TIME ® είναι ειδικευμένοι στην εκπαίδευση ενηλίκων και ειδικά εκπαιδευμένοι στο αντίστοιχο πρόγραμμα του SCHOOL TIME ® δίνοντας έμφαση στη καλλιέργεια του προφορικού λόγου.

Η μέθοδος του SCHOOL TIME ® γίνεται με χρήση σύγχρονων εκπαιδευτικών μέσων για εύκολη και γρήγορη epikoinoniaεκμάθηση της γλώσσας , όπως είναι ο διαδραστικός πίνακας,βίντεο/DVD,e-learning και άλλα μέσα , έντυπα και ηλεκτρονικά, τα οποία καθιστούν στους σπουδαστές την εκμάθηση της γλώσσας ως μία ευχάριστη,εύκολη,και γρήγορη διαδικασία.

Περισσότερα

Επιπέδο Lower  Β2

Τα πτυχία επιπέδου Β2 – LOWER έρχονται να πιστοποιήσουν την καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας και είναι προαπαιτούμενα, πλέον, στην αναζήτηση εργασίας. Εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας είναι κάτοχοι ενός “Lower”, που έχουν λάβει συνήθως από τα πανεπιστήμια Cambridge και Michigan.

Πολλοί είναι οι φορείς που παρέχουν αναγνωρισμένα πτυχία επιπέδου Β2 – LOWER με πιο γνωστούς το Πανεπιστήμιο του Cambridge, το Πανεπιστήμιο του Michigan, το City & Guilds, το Pearson και το Υπουργείο Παιδείας με το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας. Επιπλέον και τα πτυχία TOEIC ή PTE διενεργούν εξετάσεις Β2.

To SCHOOL TIME ®, Ηγέτης στην ξενόγλωσση εκπαίδευση νέων ενηλίκων (φοιτητές, εργαζόμενοι, στελέχη επιχειρήσεων) καθιέρωσε Ευρωπαϊκά standards στην ταχύρυθμη εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Στο SCHOOL TIME ® οι σπουδαστές μας έχουν τη δυνατότητα σε λιγότερο χρόνο και με λιγότερο κόπο να αποκτήσουν το Lower. Η ειδίκευσή μας στους σπουδαστές 18+, η πρωτοποριακή και εμπλουτισμένη με μνημοτεχνικές (NLP) μεθόδους διδασκαλίας καθώς και τα μοναδικά Διαδραστικάμαθήματα, εγγυώνται την επιτυχία σας στις εξετάσεις. Το κόστος για την εξέταση είναι περίπου 160€. Από το Μάιο του 2011 υπάρχει και το πτυχίο FCE for schools, με την ίδια ακριβώς μορφή, που απευθύνεται όμως κυρίως σε εφήβους και έχει ανάλογη θεματολογία.

Οι εξετάσεις για το πτυχίο ECCE (Examination for the Certificate of Competency in English) του Πανεπιστημίου του Michigan διοργανώθηκαν για πρώτη φορά το 1994. Τα εξέταστρα είναι περίπου 155€. Επίσημος φορέας των εξετάσεων στην Ελλάδα είναι η Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Στο SCHOOL TIME ® οι καθηγητές μας είναι εκπαιδευμένοι στο σύστημα SCHOOL TIME ® και από το University of Oxford – Department for Continuing Education (accredited trainers),προετοιμάζουν άρτια τους σπουδαστές για τις εξετάσεις Β2 – Lower. Σε ευέλικτα ωράρια, ολιγομελή τμήματα και με φιλικά δίδακτρα.

Περισσότερα

Επίπεδο Advanced  C1

Το Πτυχίο Advanced – C1 πιστοποιεί την «Πολύ Καλή Γνώση» της Αγγλικής Γλώσσας και αποτελεί την ενδιάμεση βαθμίδα γνώσεων, μεταξύ Lower – B2 και Proficiency – C2. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα και διεθνώς είτε για σπουδές είτε για επαγγελματικούς σκοπούς καθώς και απλά για την πληρέστερη γνώση – επάρκεια της αγγλικής γλώσσας σε σχέση με το επίπεδο Lower

Οι φορείς που παρέχουν αναγνωρισμένα πτυχία επιπέδου Advanced – C1 είναι το Πανεπιστήμιο του Cambridge, η Ελληνοαμερικανική Ένωση, το City & Guilds, το Pearson και το Υπουργείο Παιδείας με το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ).

Το εκπαιδευτήριο SCHOOL TIME ® παρέχει προγράμματα για την απόκτηση του πτυχίου σε περίοδο μόλις 8 μηνών ( από επίπεδο Β2-Lower).

Στο SCHOOL TIME ® οι καθηγητές είναι άριστα εκπαιδευμένοι χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές τεχνικές μαθημάτων και καινοτόμα διαδραστικά μαθήματα προετοιμάζοντας κατάλληλα τους ενήλικες σπουδαστές για τις εξετάσεις του Advanced – C1 Πτυχίου.

Περισσότερα

Το Proficiency είναι το ανώτερο πτυχίο που πιστοποιεί την άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο C2 (Γ2). Παρέχεται από διάφορους φορείς εξετάσεων με γνωστότερους εξ αυτών τα Πανεπιστήμια Cambridge και Michigan, το City & Guilds, το Pearson και το Υπουργείο Παιδείας-Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας (από το Νοέμβριο του 2013).
Το εκπαιδευτήριο SCHOOL TIME ®, κορυφαίο στα Proficiency και Νο1 στις προτιμήσεις των φοιτητών, παρέχει προγράμματα για την απόκτηση του πτυχίου σε 8-10 μήνες (από επίπεδο B2-Lower) ή ακόμη λιγότερο αν ήδη έχετε κάνει μέρος της προετοιμασίας. Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθήσετε 4μηνα ταχύρυθμα προγράμματα αν τα Αγγλικά σας είναι χαμηλότερου επιπέδου από το Β2.
CPEΤο CPE (Certificate of Proficiency in English) του Cambridge ESOL είναι ένα διεθνές πτυχίο, αναγνωρισμένο σε παγκόσμια κλίμακα. Από τον Μάρτιο του 2013 η εξέταση αποτελείται από 4 papersκαι είναι διαθέσιμη και σε ηλεκτρονική (computer-based) μορφή.

Oλιγομελή τμήματα
4-8 μαθητών έτσι ώστε να υπάρχει αμεσότητα καθηγητή και μαθητή με τα όποια πλεονεκτήματα αυτή παρέχει.
Ομοιογενή τμήματα
ως προς το επίπεδο γνώσεων για καλύτερη αφομοίωση της διδακτέας ύλης
Προσαρμοσμένα τμήματα
στις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε μαθητή, για ευκολότερη και αποδοτικότερη παρακολούθηση του μαθήματος.

Πτυχία δεξιοτήτων

Επιλέξτε το φροντιστήριο μας για τη πιστοποίηση των γνώσεων σας