Σύνδεση
  • Home
  • /Μαθήματα εξ αποστάσεως

Μαθήματα εξ αποστάσεως

Com Studies Home

Εκπαιδευτείτε από την ασφάλεια του σπιτιού σας. Απευθύνεται στους μαθητές που δεν μπορούν να έρχονται στο φροντιστήριο μας ή έχουν δύσκολα ωράρια.
Το Com Studies Home είναι ένα πραγματικό e-learning αφού περιλαμβάνει ολόκληρο το εκπαιδευτικό υλικό που μπορείτε και να παρακολουθήσετε και στο φροντιστήριο (βίντεο παρουσίασης). Δηλαδή βίντεο μαθημάτων, ασκήσεις για κάθε μάθημα και επαναληπτικά τεστ. Όλες οι ασκήσεις πιστοποίησης διαθέτουν in-ATES αυτόματη βαθμολόγηση ενώ κάθε άσκηση έχει το δικό της ξεχωριστό βίντεο απάντησης με την φωνή του καθηγητή ώστε να μην υπάρχουν απορίες.

Προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες

Τα μαθήματα απευθύνονται για μαθητές όλων των ηλικιών και διαφορετικών επιπέδων. Για τελείως αρχάριους έως και εξομοιωμένους.

Τεχνική υποστήριξη καθημερινά 10:00-22:00.

Μόλις ολοκληρωθεί η εκπαίδευση θα είστε σωστά προετοιμασμένοι ώστε να συμμετάσχετε στις αναγνωρισμένες από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποίησης υπολογιστών.

Τα practice tests σε ηλεκτρονική μορφή παρέχουν πολλές περισσότερες δυνατότητες απ’ ότι τα έντυπα τεστ. Γνωρίστε τα εργαλεία που σας δίνει η τεχνολογία.

Εκπαίδευση οπουδήποτε με το Com Studies Home
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων