Κέντρο δια βίου μάθησης

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης School Time® είναι ένα υπερσύγχρονο εκπαιδευτήριο με ψηφιακό εξοπλισμό νέας τεχνολογίας.

Οι καθηγητές του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης School Time® είναι άρτια καταρτισμένοι και εξειδικευμένοι επιστήμονες. Επομένως οι εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρουν έχουν υψηλή ποιότητα μέσω σύγχρονης τεχνολογίας.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης School Time® έχει την δυνατότητα για ΑΜΕΣΗ ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τα προγράμματα voucher και μπορεί να διευκολύνει την διαδικασία συμμετοχής όπως :

– Πληροφόρηση για τα τρέχοντα προγράμματα voucher.

-Καταχώρηση Αίτησης.

-Συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών και την ενεργοποίηση της επιταγής.

Εύκολα και Γρήγορα μπορείτε να διαπιστώσετε αν έχετε δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει με το να έρθετε σε επικοινωνία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης School Time® 

Κέντρο δια βίου μάθησης

Κ.Δ.Β.Μ School Time

Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης και Πιστοποίησης Επιστημόνων–Ελευθέρων Επαγγελματιών για αναβάθμιση ψηφιακών δεξιοτήτων

Αντικείμενο της πράξης αποτελεί η παροχή εκπαιδευτικών Vouchers σε 166.000 επιστήμονες/ελεύθερους επαγγελματίες για την αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων τους και τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον αντίστοιχο κλάδο, δημοσιεύτηκε το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης για τους κάτωθι ελεύθερους επαγγελματίες της χώρας μας, στα πλαίσια στήριξής τους λόγω των κατεπειγόντων μέτρων αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς της πανδημίας COVID-19 λόγω του κορωνοϊού.

Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ (https://elearning.yeka.gr)

Διάρκεια Προγράμματος:

Εκατό (100) ώρες με μέθοδο της ασύγχρονης* τηλεκατάρτισης

(*παρακολούθηση προγράμματος με μελέτη εκπαιδευτικού υλικού εντός εκπαιδευτικής πλατφόρμας σε χρόνο που επιθυμεί ο ωφελούμενος, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα)

Έναρξη Προγράμματος:

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Από τη στιγμή που θα συμπληρώνετε την φόρμα ενδιαφέροντος, θα λαμβάνετε εντός λίγων ημερών στο e-mail σας τους κωδικούς πρόσβασης στη πλατφόρμα καθώς επίσης και το σχετικό url αυτής.

Εκπαιδευτικό επίδομα:

– Το εν λόγω πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί μέσω πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης και θα συνοδεύεται από πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων. Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ μέσα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».

– Το εκπαιδευτικό επίδομα θα είναι 600€ και θα αφορά τον ένα μήνα που θα διαρκέσει η κατάρτιση. Το εκπαιδευτικό επίδομα θα καταβληθεί σε δύο δόσεις εντός του μήνα Απριλίου.

– Για την συμμετοχή σας στα αναμενόμενα προγράμματα κατάρτισης, θα ενημερωθείτε εκ νέου για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και τα επιμέρους χαρακτηριστικά.

Σε ποιους απευθύνεται:

  • Δικηγόρους
  • Γιατρούς συμπεριλαμβανομένων των Οδοντιάτρων, Ψυχιάτρων και Ιατρικού Προσωπικού
  • Μηχανικούς/Αρχιτέκτονες
  • Οικονομολόγους/Λογιστές
  • Εκπαιδευτικούς και Ερευνητές

Θέλετε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα προσφέροντας θέσεις για την Πρακτική άσκηση;

 

 

Υποβάλετε την εκδήλωση ενδιαφέροντός σας.

 

Oλιγομελή τμήματα
4-8 μαθητών έτσι ώστε να υπάρχει αμεσότητα καθηγητή και μαθητή με τα όποια πλεονεκτήματα αυτή παρέχει.
Ομοιογενή τμήματα
ως προς το επίπεδο γνώσεων για καλύτερη αφομοίωση της διδακτέας ύλης
Προσαρμοσμένα τμήματα
στις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε μαθητή, για ευκολότερη και αποδοτικότερη παρακολούθηση του μαθήματος.