Σύνδεση
  •  
  •  
  • Home
  • /Ισπανικα

Ισπανικα

Ισπανικά Νέα Φιλαδέλφεια

Τα Ισπανικά είναι η δεύτερη πιο διαδεδομένη γλώσσα του κόσμου, αφού αποτελεί τη μητρική γλώσσα σε είκοσι και πλέον χώρες. Πάνω από 400.000.000 είναι οι ισπανόφωνοι κάτοικοι του πλανήτη και τουλάχιστον 20.000.000 οι σπουδαστές που μαθαίνουν κάθε χρόνο Ισπανικά.

epikoinonia

Επιπλέον, στη Β. Αμερική οι ισπανόφωνοι αποτελούν μία τεράστια κοινότητα και η γλώσσα τους είναι η πιο διαδεδομένη μετά την Αγγλική. Τέλος, τα Ισπανικά αποτελούν το εργαλείο για να έρθει κανείς κοντά στον ισπανικό πολιτισμό και τη γοητεία που ασκεί αυτός εδώ και αιώνες.

Δίνουμε τη δυνατότητα για αποτελεσματική προετοιμασία για την απόκτηση των αναγνωρισμένων από τον Α.Σ.Ε.Π. διπλωμάτων σε όλα τα επίπεδα.

Άριστη γνώση
Diploma de Espaňol Nivel C2 (Antes Superior)Κ.Π.Γ. επιπέδου Γ2Certificado Superior E.O.I.

Πολύ καλή γνώση
Diploma de Espaňol Nivel C1Certificado Elemental E.O.I.Κ.Π.Γ. επιπέδου Γ1

Καλή γνώση
Diploma de Espaňol Nivel Β2 (Antes Intermedio)Κ.Π.Γ. επιπέδου B2

Τμήματα Ισπανικών Α1 – Α2 (Inicial I – II)

Πιστοποιούν το στοιχειώδες επίπεδο της Ισπανικής γλώσσας, όπου ο σπουδαστής μπορεί να κατανοήσει προτάσεις και εκφράσεις της καθημερινότητας, να παραγάγει γραπτό και προφορικό λόγο σε διάφορες θεματικές ενότητες (εργασία, τοπική γεωγραφία, οικογενειακές πληροφορίες, αγορές κ.λπ.)

Τμήματα Ισπανικών Β1 – Β2 (Intermedio)

Πιστοποιούν την καλή γνώση της Ισπανικής γλώσσας, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πλαίσιο αναφοράς, όπου ο σπουδαστής μπορεί να κατανοήσει τις βασικές ιδέες ενός σύνθετου κειμένου, τόσο για συγκεκριμένα, όσο και για αφηρημένα θέματα, καθώς και συζητήσεις σχετικά με ζητήματα ειδικότητάς του. Μπορεί επίσης να συνδιαλαγεί με μεγαλύτερη άνεση και αυθορμητισμό χρησιμοποιώντας όλο το εύρος της γραμματικής της Ισπανικής γλώσσας. Μπορεί τέλος, να παραγάγει λεπτομερές κείμενο για μεγάλο φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας, αναλύοντας τα
πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφόρων επιλογών.

Τμήματα Ισπανικών Curso Rapido A1 – Β2

Ταχύρρυθμα τμήματα που πιστοποιούν την καλή γνώση της Ισπανικής γλώσσας, όπου ο σπουδαστής ξεκινά ως αρχάριος και καλύπτει τα επίπεδα Α1 – Α2 και Β1 – Β2, σε διάστημα 12 μηνών.

Τμήματα Ισπανικών Superior Γ2

Ο σπουδαστής, ως άριστος χρήστης της γλώσσας, μπορεί να κατανοήσει σχεδόν όλα όσα ακούει και διαβάζει. Μπορεί να κάνει περιλήψεις με βάση πληροφορίες που προέρχονται από διαφορετικές πηγές, να ανασυνθέσει επιχειρήματα και περιγραφές σε μία συνεκτική παρουσίαση. Μπορεί να εκφραστεί αυθόρμητα με μεγάλη άνεση και ακρίβεια, ακόμα και σε ιδιαίτερα σύνθετες περιστάσεις.

Η μέθοδος του SCHOOL TIME ® γίνεται με χρήση σύγχρονων εκπαιδευτικών μέσων
για εύκολη και γρήγορη εκμάθηση της γλώσσας , όπως είναι ο διαδραστικός
πίνακας,βίντεο/DVD,e-learning και άλλα μέσα τα οποία καθιστούν στους σπουδαστές
την εκμάθηση της γλώσσας ως μία ευχάριστη,εύκολη,και γρήγορη διαδικασία.

Τα τμήματα μας είναι :

checkολιγομελή  τμήματα 4-8 μαθητών έτσι ώστε να υπάρχει αμεσότητα καθηγητή και μαθητή με τα όποια πλεονεκτήματα αυτή παρέχει.

checkομοιογενή ως προς το επίπεδο γνώσεων για καλύτερη αφομοίωση της διδακτέας ύλης

checkπροσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε μαθητή,για ευκολότερη και αποδοτικότερη παρακολούθηση του μαθήματος.

Στο SCHOOL TIME ® οι καθηγήτριες μας είναι απόφοιτες Φιλολογίας  και εκπαιδευμένες στις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας που τους επιτρέπουν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις διδακτικές υποχρεώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων