Σύνδεση
  •  
  •  
  • Home
  • /Εκπαιδευτήριο

Εκπαιδευτήριο

methodologia-paidiwn(1)Στα κέντρα ξένων γλωσσών SCHOOL TIME ® διδάσκουμε ξένες γλώσσες με τέτοιο τρόπο, ώστε ο μαθητής να μαθαίνει την ξένη γλώσσα γρήγορα αλλά και να μπορεί να την χρησιμοποιεί με την ίδια ευκολία που χρησιμοποιεί και τη μητρική του γλώσσα.

Δεν εφαρμόζουμε τακτικές απλής αποστήθισης κανόνων γραμματικής και λεξιλογίου και μηχανική επανάληψη πτυχιακών ασκήσεων.

Ένας μαθητής, που προετοιμάζεται στα εκπαιδευτήρια SCHOOL TIME ®, μπορεί να είναι σίγουρος όχι μόνο για την επιτυχία του στις εξετάσεις, αλλά και για το γεγονός ότι αυτό το πτυχίο, που θα έχει, δε θα αντιπροσωπεύει απλά τη συσσώρευση πληροφοριών σχετικά με την ξένη γλώσσα, αλλά την ουσιαστική εκμάθησή της και τη δυνατότητα χρήσης της εύκολα και αβίαστα σε οποιαδήποτε περίπτωση και οποιαδήποτε στιγμή στη ζωή του.

english-learning-courseΗ μέθοδος που χρησιμοποιούμε είναι η πιο πρωτοποριακή με χρήση σύγχρονων εκπαιδευτικών μέσων για εύκολη και γρήγορη εκμάθηση της γλώσσας , όπως είναι ο διαδραστικός πίνακας,βίντεο,διήγηση ιστοριών,τραγούδια,talking dice και άλλα μέσα τα οποία καθιστούν την εκμάθηση της γλώσσας ως μία ευχάριστη,εύκολη,και γρήγορη διαδικασία.

 

 

Τα τμήματα μας είναι :

check   ολιγομελή  τμήματα 4-8 μαθητών έτσι ώστε να υπάρχει αμεσότητα καθηγητή και μαθητή με τα όποια πλεονεκτήματα αυτή παρέχει.

check   ομοιογενή ως προς το επίπεδο γνώσεων για καλύτερη αφομοίωση της διδακτέας ύλης

check   προσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε μαθητή,για ευκολότερη και αποδοτικότερη παρακολούθηση του μαθήματος.

check   δυνατότητα επιλογής μαθημάτων από τον υπολογιστή σου ή στο εκπαιδευτήριο μας

 

 

Στο SCHOOL TIME ® οι καθηγήτριες μας είναι απόφοιτες Φιλολογίας  και εκπαιδευμένες στις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας που τους επιτρέπουν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις διδακτικές υποχρεώσεις.

Επωφελήσου την έκπτωση εδώ

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων