Σύνδεση
  • Home
  • /Διαδυκτιακό Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών

Διαδυκτιακό Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών

Διαδυκτιακό Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών

Το School Time προσφέρει online μαθήματα με πιστοποιημένους καθηγητές

 

Αγγλικά,Ισπανικά,Κινέζικά,Αραβικά,Ρωσικά,Γερμανικά,Γαλλικά,Ιταλικά και Τουρκικά

Το μάθημα είναι ζωντανό και διαδραστικό, όλοι μπορούν να βλέπουν και να ακούν τον καθηγητή και ο ένας τον άλλον και φυσικά να μιλούν και να ακούγονται από όλους, γεγονός που δεν το διαφοροποιεί από κάποιο μάθημα που γίνεται σε αίθουσα. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια συσκευή με σύνδεση στο internet, κομπιούτερ, κινητό, laptop, tablet κλπ.

Μπορείτε να ενταχθείτε σε τμήμα ή εαν προτιμάτε να είναι ατομικό.

 

Στα κέντρα ξένων γλωσσών SCHOOL TIME ® ® διδάσκουμε ξένες γλώσσες με τέτοιο τρόπο, ώστε ο μαθητής να μαθαίνει την ξένη γλώσσα γρήγορα αλλά και να μπορεί να την χρησιμοποιεί με την ίδια ευκολία που χρησιμοποιεί και τη μητρική του γλώσσα.

Δεν εφαρμόζουμε τακτικές απλής αποστήθισης κανόνων γραμματικής και λεξιλογίου και μηχανική επανάληψη πτυχιακών ασκήσεων.

Ένας μαθητής, που προετοιμάζεται στα εκπαιδευτήρια SCHOOL TIME ® ®, μπορεί να είναι σίγουρος όχι μόνο για την επιτυχία του στις εξετάσεις, αλλά και για το γεγονός ότι αυτό το πτυχίο, που θα έχει, δε θα αντιπροσωπεύει απλά τη συσσώρευση πληροφοριών σχετικά με την ξένη γλώσσα, αλλά την ουσιαστική εκμάθησή της και τη δυνατότητα χρήσης της εύκολα και αβίαστα σε οποιαδήποτε περίπτωση και οποιαδήποτε στιγμή στη ζωή του.

Η μέθοδος που χρησιμοποιούμε είναι η πιο πρωτοποριακή με χρήση σύγχρονων εκπαιδευτικών μέσων για εύκολη και γρήγορη εκμάθηση της γλώσσας , όπως είναι ο διαδραστικός πίνακας,βίντεο,διήγηση ιστοριών,τραγούδια,talking dice και άλλα μέσα τα οποία καθιστούν την εκμάθηση της γλώσσας ως μία ευχάριστη,εύκολη,και γρήγορη διαδικασία.

Τα τμήματα μας είναι :

checkολιγομελή  τμήματα 4-8 μαθητών έτσι ώστε να υπάρχει αμεσότητα καθηγητή και μαθητή με τα όποια πλεονεκτήματα αυτή 

παρέχει.
checkομοιογενή ως προς το επίπεδο γνώσεων για καλύτερη αφομοίωση της διδακτέας ύλης

checkπροσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε μαθητή,για ευκολότερη και αποδοτικότερη παρακολούθηση του μαθήματος.

                                          Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε μαζί μας 

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων